Miličín A - Bystřice A 1:3

24.10.2009 14:30

Miličín A - Bystřice A 1:3 (0:1)

Sestava Miličína: Bánský - Slabý, Slavata(75. Vrba), Nováček - Trefil(51. Vylít), Mládek, Sochůrek, Vaněk, Dostál(65. Vrtiška) - Žbánek(C), Rákosník

Tento týden do Miličína přijel soupeř z Bystřice, který byl v tabulce o jednu příčku před námi a měl pouze o bod víc. Od začátku se hrál vyrovnaný a velmi bojovný fotbal. Hosté z Bystřice domácím hráčům nic nedarovali. Dokonce během zápasu došlo i k několika potyčkám mezi hráči, to ale povětšinou rozhodčího příliš nezajímalo. Po většinu prvního poločasu se hrálo ve středu hřiště a oba brankáře ohrožovali spíše střely z dálky. Ve 35. minutě přišel první gól zápasu, bohůžel do domácí branky, když tvrdou střelu z vápna nešťastně tečoval Karel Trefil a míč skonči v domácí bráně - 0:1. Domácí se snažili rychle vyrovnat, ale to se jim do poločasu nepodařilo.

Do druhého poločasu naopak nastoupili domácí velmi aktivně a dvě minuty po začátku druhé půle už bylo vyrovnáno. Petr Žbánek spracoval přesnou přihrávku mezi hostující obránce a tváří v tvář hostujícímu brankáři nedal šanci - 1:1. Domácí pak byli na chvíli lepším mužstvem. Jejich snahu však utnul druhý gól Bystřice. V 55. minutě zahrávali hosté roh, Bánský vyrazil míč z vápna přesně do míst kde stál jeden z hostujících hráčů, který se štěstím ze vzduchu trefil míč a ten zapadl přesně za vyběhnuvšího domácího brankáře - 1:2. Poté hra ještě přitvrdila a domácí se snažili o vyrovnání. To se však nepodařilo. Domácí se nedokázali procpat až k hostujícímu brankáři a přicházeli brejky hostů. V 82. minutě postupovali dva bystřičtí hráči na jednoho domácího obránce, přes kterého si přihráli a hostující útočník uzavřel skóre zápasu - 3:1. Domácí ještě měli šanci stav zdramatizovat, to se ale nepodařilo.

Domácí tak po třech zápasech, ve kterých bodovali přišli doma o body. Příští týden hraje miličínské "áčko" v Lešanech, které jsou na předposledním místě tabulky.

Zpět