19. kolo: Přestavlky - Miličín 2:1 (0:0)

09.05.2015 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Nováček (45' Vaněk), Slabý, Karda, Dostál - Vylít (60' Slavata), Trefil, Vrtiška (c) - Žbánek, Typta (75' Volalík), Prachař (65' Rákosník)

Tento týden nás čekalo těžké utkání s týmem Přestavlk. Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří hned z první šance zahrozili a po následném rohovém kopu nastřelili tyč Bánského branky. Náš tým se na nerovném terénu nepohyboval dobře a do větších šancí jsme se dlouho nedostávali. Po dalším z rohových kopů domácích nastřelil obránce Přestavlk břevno naší brány. Poté jsme zabrali a dokázali jsme si vytvořit gólovou šanci, když Žbánek v úniku jen těsně minul domácí branku. Domácí však byli v prvním poločase nebezpečnější, několikrát nás svými zákroky podržel Bánský. 

Do druhého poločasu jsme vstoupili s touhou zlepšit naši hru, nebezpečnějším týmem však v úvodu druhé půle byli opět domácí. V 55. minutě neuhlídal Vrtiška záložníka domácích, který si naběhl za naši obranu na centrovaný míč z levé strany a hlavou překonal Bánského - 1:0. Chvíli na to přidali domácí i druhou branku, když nedorozumění v naší obraně využil domácí záložník, který krásnou střelou z dálky zvýšil na 2:0 pro domácí. Chvíli na to šel ze hřiště po dvou žlutých kartách za fauly domácí záložník a Přestavlky dohrávlali v deseti. Náš tým poté přidal a dostal se zpět do hry, když v 70. minutě po závaru před domácí brankou nastřelil Žbánek tyč a následný odražený míč srazil za záda vlastního gólmana obránce Přestavlk - 2:1. Naše početní převaha se však brzy vyrovnala, protože po zranění Slavaty jsme již nemohli střídat a dohrávali jsme tedy také v deseti. V závěru utkání jsme si nedokázali vytvořit žádný souvislý tlak na domácí bránu, Přestavlky naopak hrozili z rychlých brejků. V závěru utkání se pěknou střelou prezentoval Bánský, který se před koncem zápasu vidal do útoku. Domácí si však již své vedení pohlídali a díky našemu špatnému výkonu po zásluze získali tři body a stali se tak prvním týmem, který nás v této sezóně porazil. 

Zpět