19. kolo: Miličín - Mezno 2:1 (2:1)

29.04.2017 17:00

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Vobrátil, Karda, Mikulenka - Vrtiška (c), Trefil K., Pečenka, Trefil F. (75' Volalík) - Čeněk, Žbánek (60' Prachař)

Branky Miličína: Čeněk 2×

Dlouho očekávané derby s Meznem přineslo velikou bitvu. V prvním poločase se hrál vyrovnaný, rychlý a bojovný fotbal. Více štěstí měli naši hráči, kteří se dokázali dostat brzo do vedení. V desáté minutě vystřelil z dálky Čeněk a jeho zblokovaná rána skončila v bráně Mezna - 1:0. I nadále se hrál vyrovnaný fotbal, přičemž hosté postupem času získávali územní převahu. Přesto se našemu týmu podařilo navýšit vedení. Ve 35. minutě přešel Čeněk přes obránce Mezna a ve vápně střelou k tyči překonal hostujícího gólmana podruhé - 2:0. V úplném závěru poločasu se podařilo mezenským hráčům snížit, když propadlý balón v našem pokutovém území usměrnil za záda Bánského záložník hostů - 2:1.

Po přestávce přišel očekávaný tlak hostujícího týmu, který se snažil o vyrovnání. Náš tým však podal obětavý výkon a nepouštěl Mezno do výraznějších brankových příležitostí. Naopak mohli také naši hráči přidat další branku, když hrozili z rychlých protiútoků. Největší šanci měl Trefil, který v úniku minul branku. Chvíli na to orazítkoval břevno mezenské branky střelou z dálky Čeněk. Organizovanou obrannou hrou se našemu týmu dařilo odolávat hostujícímu tlaku. V závěru utkání si mezenští hráči vytvořili velký tlak a zahrávali několik rohových kopů po sobě. Nejblíže vyrovnání byli hosté v úplném závěru utkání, když ve skrumáži před naší brankou několikrát zakončovali. Se všemi pokusy si však poradili naši bránící hráči a brankář Bánský, který v celém zápase podal spolehlivý výkon.

Naši hráči si tak po vítězství v derby s dosud vedoucím Meznem upevnili 4. místo v tabulce. 

Zpět