14. kolo: Nesperská Lhota - Miličín 1:1 (1:1)

26.03.2017 15:00

Sestava Miličína: Bánský - Slavata, Vobrátil, Hevera, Karda - Trefil F. (75' Volalík), Vrtiška (c), Trefil K., Dostál - Mikulenka (45' Čeněk), Prachař (55' Vylít)

Branka Miličína: Vrtiška (30')

V úvodním kole jarní části sezóny nás čekalo venkovní utkání v Nesperské Lhotě. Domácí hrají ve spodních patrech tabulky a jejich snaha o udržení v soutěži byla v utkání znát. Po většinu první půle měli hráči Nesperské Lhoty více ze hry. V 18. minutě se ujali domácí vedení, když svůj únik zakončil přesně jejich záložník - 1:0. Několikrát nás v prvním poločase, ale také během celého zápasu, podržel dobrými zákroky Bánský. Ve 30. minutě se nám podařilo vyrovnat, když po dlouhém autu Kardy do vápna domácích dorazil ve skrumáži před bránou míč do sítě Vrtiška - 1:1. Po zbytek poločasu se hrál vyrovnaný fotbal.

V druhé půli si i náš tým vytvořil nějaké šance, ale větší chuť po vítězství měli domácí, přesto, že hráli do kopce. Dobrou obranou a bojovností jsme však nepustili hráče Nesperské Lhoty do výraznějších šancí a spolehlivým výkonem nás podržel brankář Bánský. 

Z úvodního utkání jarní části sezóny jsme si tak odvezli první venkovní bod za remízu 1:1.

Zpět